tiistai 10. elokuuta 2010

Jotain huonoa, jotain hyvää

Tänään on olo jotenkin tosi vetämätön, ja todella turhautunut. Unirytmini on täysin sekaisin, kun ei ole vielä ehtinyt muodostua rutiineja uuden asumismuodon kanssa. Eli kukun ylhäällä yöt, ja sitten vanuisin mielelläni puoleen päivään sängyssä. Ei auta itku, töihin pitää nousta, ja elämästä saada taas kiinni.

Ilahduin hetki sitten valtavasti, kun tajusin, ettei ex-avomies ole tulossa viikonlopun pippaloihin, koska ei se ole edes maassa silloin. Myös hän joka ehkä vihaa minua eniten tässä kaupungissa ilmoitti budjetoivansa toiseen keikkaan viikonlopun aikana. Hän siis tämä parikymmentä vuotta minua vanhempi tapaus, jonka sydämen murskasin. Hups. Kutsun häntä jatkossa Herra D:ksi.

Eli keikasta voi jopa tulla hauska, kun jengi ei istu eri nurkissa tuijottamassa toistensa tekemisiä. Ihan ykköstä olisi, jos mukaan menoon eksyisi Herra F, ja mielellään ilman naistaan. Mutta jos ei tämä toive käy toteen, niin on minulle eräs musta hevonen tälle illalle, läksiäisiä viettävän kaveri. Pitkä, vaalea komistus, joka on osoittanut kiinnostusta minua kohtaan, ja minä siihen, vaikka muuta väitinkin Herra D:lle. Läksiäissankari, ja vaalea jättiläinen liikkuvat aina yhdessä, eli mahdollisuudet ovat hyvät, että sekin ilmestyy paikalle.

Tämä tapaus ei ole ykkösenä kumppaniehdokas listalla raisujen elämäntapojensa vuoksi. Tajusin kuitenkin juuri, etten ole saanut kunnon panoa toukokuun alun jälkeen, ja tämä suuri  muukalainen kävisi tähän hommaan ulkonäkönsä puolesta paremmin kuin hyvin.

Herra D:n kanssa oltiin kuitenkin yhdessä muuta kuukausi, mutta ikä, ja kokemus ei taanneet hyvää seksiä. Ohjeet eivät menneet perille, ja paljaaltaan olisi pitänyt antaa. Kumin kanssa ei pysynyt stondis, kun sillä oli asennevamma niitä kohtaan. Shokki oli valtava, kun siirryin Herra M:stä D:hen, eikä seksiä saanutkaan enää kauan, sponttaanista, ja monta kertaa peräkkäin. Raskain mielin jouduin antamaan lapikasta M:lle epäluotettavuuden, ja laittomien aineiden kanssa näperteleyn takia jääden kaipamaan raivotautisen karhun kanssa naimista. Ja sitten ajauduin yhteen velton sormilla tökkijän kanssa...Mutta jos Herra D alkaa jostain vielä selätakana märistä, tai kertoo eteenpäin sen yhden salaisuuden mitä kenenkään ei tässä tuppukylässä tarvitsisi tietää, niin ehkä alkaa kanssa juttuja liikkua, että sillä ei seiso.

Ainahan se on mielessä, mutta kyllä tässä kunnon panoa jo tarvittaisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti