maanantai 23. elokuuta 2010

Jännittää

Unissani ei seikkaillut homo tänä yönä, ei. Mutta älyttömän komea punahiuksisen mies kyllä, jonka kanssa meillä oli vähän herkkää, ja Herra L ilmestyi keskenkaiken, ja suuteli minua suoraan suulle. Sitten miehet katselivat toisiaan kummastellen, eikä mitään sen kummempaa draamaa tapahtunut. Unimaailma on mukava paikka!

Kökötän tänään himassa odottamassa pesutuvan vapautumista. Mulla ei ole hajuakaan, että kuinka pesukoneen, ja kuivurin kolikko-systeemi toimii, ja vapautuuko ne helvetin vehkeet edes tämän päivän aikana. Raahasin jo pyykkikorini sinne, vähänkuin vihjeeksi, että kohta olisi minun vuoro. Vaatteet (lähinnä sukat) alkaa loppua, kun en ole kohta kahteen viikkoon ehtinyt pesemään mitään, mutta toisaalta olen hengaillut lähinnä verkkareissa, kylpytakissa, ja duunivaatteissa, ettei omat rytkyt ole juuri edes käytössä olleet :D

Eilen illalla chattailtiin Herra R:n kanssa. Se yritti saada minut taaskin alasti kameraan, mutta nyt olin hieman siveellisemmällä tuulella. Vähän jotain saattoi kylpytakin kaula-aukosta kyllä vilahtaa. Se väitti vitsailevansa vaan, mutta se oli ilmeisesti tulossa mun luo kylään eilen. Pistin niille aikeille stopin, en kutsu kotiini ventovieraita. Sitten se yhtäkkiä muka vaan vitsaili. Sain sentään kiristettyä siitä paremman valokuvan. Ei se mikään hirvitys onneksi ole, ihan tavallinen, pitkähkö mies. Treffit torstaille on vielä siis voimassa. Myönnyin tapaamaan sen hotellissa, ja tehtiin jo vähän suunnitelmaa, että miten käydään itse asiaan. Kieltämättä tuntuu hieman huoralta mennä koputtelemaan hotellihuoneen ovelle, mutta onpahan ainakin kokemusta rikkaampi taasen. Jos sattuu selviämään elossa, ja ilman psyykkisiä traumoja. Päätettiin, että suudellaan heti, ja katsotaan, että miten asia lähtee etenemään. Menen sinne suoraan töistä, ja ainoa huolen aiheeni on, että ehdinkö käydä siistiytymässä jossain ennen tapaamista hotellissa. Vaikka rohkenen epäillä, ettei sillä ole kovastikaan väliä...Olen melko tulisilla hiilillä tämän jutun kanssa, jotain aika sekopäistä, ja riskialtista toimintaa, mutta todella jännittävää. En ole iljennyt kysyä R:n strategisia mittojakaan, voihan sillä vaikka olla katkis. Apua. Kehtaisinko kysyä, että pääsenkö aiemmin töistä? Kun R:llä on muita suunnitelmia illaksi, ja päätettiin ottaa vaan pikainen tapaaminen ennen näitä iltasysteemejä. Sopii mulle, mutta mun pitää varmaan ottaa joku naukkupullo matkalle, että saa itseäni vähän rennommaksi. Kolme päivää, iiiik.

Herra L:kin on pian takaisin täällä, mutta itse lähden kai samana päivänä lomalle kun se saapuu. Tämä on niin epäreilua, vaikka odotan kyllä lomaa, niin en pysty odottamaan tapaamista sen kanssa. Hän on pyörinyt sen verran mielessäni, että pitää vähän toppuutella, etten vaan mene ihastumaan siihen. Ne sen elämäntavat, tai no ne huhut, ja asiat mitä olen itse nähnyt eivät ole tosiaan toivelistalla seurustelukumppanin ominaisuuksiksi. Tämä viikko menee kuitenkin siivillä, ja sitten on loma, ja sitten olen takaisin kuvioissa. L sanoi, että kun hän palaa, hän soittaa minulle yhden kerran, ja jos en vastaa, tai ota yhteyttä takaisin, hän jättää minut rauhaan. Se on kuulema niin ujo. Miksi kaikki miehet muuten sanovat minulle olevansa ujoja? Saanko heidät jotenkin hämmenyksiin olemuksellani?

Herra F olikin sitten viikonloppuna töissä. Se jäi eilen ihan odottamaan, kun näki mut hortoilemassa käytävän toisessa päässä. Se kävi heti asiaan, ja vaati saada tietää, että miksi en ollut lauantai iltana yhdessä tapahtumassa. Miksi olisin ottanut riskin, että istun itkun kuristaessa kurkkua samassa tilassa exän, sen nykyisen, F:n, ja sen naisen kanssa, eikä heidän seuraansa voi mennä, ja muita tuttuja ei ole paikalla. Miksi olisin halunnut julkisesti nöyryyttää itseäni näin, varsinkin exän nykyisen silmissä? F:lle sanoin vaan, että oli pitkä päivä töissä, ja halusin juoda viiniä kotona.

Mä sekoan kohta niistä vaivautuneista hetkistä, kun vaan katsotaan toisiamme, ja hymyillään, mutta kumpikan ei osaa sanoa mitään. Välillämme säkenöi jokin, joka saa minut aina vähän hämmennyksiin, ja unohdan huumorintajuni, ja vikkelän kieleni, mutta naama vääntyy isoon hymyyn. Muistan viime syksynä kun sille selvisi, etten olekaan sinkku, niin se alkoi kysellä mieheni menemisiä, ja tekemisiä myös. Jos kerroin olleeni jossain viikonloppuna, se kysyi aina, että oliko ex mukana myös. Se oli outoa. Aloinkin sitten puhua me-muodossa, ettei aina tarvitse kysyä erikseen. F tekee nyt samaa kuin minä ennen avomieheni paljastumista. Puhuin aina vain itsestäni, ja tein sen tarkoituksella. F ei ole koskaan maininnut tyttöystäväänsä minulle, ja mietinkin, että pitäisikö alkaa kanssa täsmentää sen juttuja, että oliko "X" paikalla kanssa, ja näin. Jättääköhän se tarkoituksella naisensa mainitsematta? Jotenkin vaikuttaisi siltä. En edes tiedä varmasti, että seurusteleeko se. Olisikohan tässä tämän viikon missio.. Pitää ottaa selvää, että mikä sen parisuhdestatus oikeasti on. Se on hyvin tietoinen omastani, koska kyylää kaikki facebookista, vaikkei paljasta itsestään juuri mitään siellä. Se on jäänyt ainakin kolmesti kiinni facebook urkinnasta minulle. Jos olisin ihan vaan hälläväliä työkaveri, niin miksi se kävisi vahtaamassa, ja ottaa vielä puheeksi niitä asioita itse kanssani.

Olisko nyt aika noin 10. rynnäkölle pesutupaan? Jep. Tosin veikkaan, että ne jonkun vatipään samat pyykit ovat koneissa edelleen, koska mitään ääntä en ole rapusta kuullut. Itsekäs apina. Mä ehdottaisin jonkilaista listaa, jos kehtaisin, mutta olen talon uusin asukas...Ehkä loman jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti