torstai 26. elokuuta 2010

H-hetken kynnyksellä

Jännittää niin pirusti aika ajoin. Tänään, torstaina, huipentuu... eh? Jokin? Siis ne "odotetut" treffit Herra R:n kanssa ovat siis tänä illalla. Pitää vaan nukkua yö ensin, ja käydä töissä pyörähtämässä. Minua kaihertaa edelleen, että entäs jos se on ihan susiruma, tai muuten kuvottava tyyppi, ja en pysty pitäytymään suunnitelmassa, eli käydä suutelemaan heti. Kun olen jo ovella, ja ovi on avattu, niin tosi noloa, ja tylyä alkaa kakistelemaan siinä sitten, että sori, moi, kiitos, ja anteeksi.

Janoan seikkailua, ja tässä on yksi potentiaalinen mitä voi muistella sitten kiikkustuolissa. Onhan tämä omalla tavallaan aika sekopäistä toimintaa, mutta en ole mieltäni aina niin terveeksi luokitellutkaan. Äidille en ehkä tätä seikkailua kerro, vaikka muuten melkein kaikesta avaudunkin. Haha. Kunhan se äijä nyt olisi vaan kolmikymppinen, kuten sen tiedoissa lukee, ja ulkonäkö, ja siisteys olisi edes average. Sekin tuli mieleen, että sillä voi ihan hyvin olla vaimo, ja kolme kersaa. Se on jättänyt paljon tyhjiä aukkoja tarinaansa. Ei minua sinällään  kiinnosta, koska en nyt ole kenenkään aviovuoteeseen ole menossa hässimään, ja nyt olen vahvasti sitä mieltä, että tämä jää tähän yhteen kertaan, koska on kiinnostavampiakin vaihtoehtoja hoodeilla. Pitää kyylätä rusketusraidat, ja painaumat vasemmasta nimettömästä ihan vaan uteliaisuudesta.

Mitä mä puen päälle?! Farkut? Äh, mulla on kyllä jotenkin sellainen olo, että se jätkä jänistää viime hetkellä. Olisin pettynyt, koska odotin treffejä seksin merkeissä tuntemattoman kanssa, ja nautin odottavan fiiliksen tuomasta olosta, ja seikkailun tuomasta vaarasta, ja jos treffit peruuntuu niin kaikki sisäinen hypetys on ollut ihan turhaa.

Pää on ihan tyhjä nyt. Huomen illalla siiten raporttia seuraa ihan varmasti, jos henki pihisee vielä!

p.s. Olen edelleen mustis Herra F:stä! Varsinkin kun löysin sen YouTube kanavan, ja sen postaamia videoita. Tänään en nähnyt sitä päivän aikana, vietti varmaan laatuaikaa naisensa kanssa...muurrrr.

p.p.s Jouduin soittamaan exälle, kun rikoin fillarista osan. Vaihdettiin kuulumiset, ja se vaikutti jotenkin tosi vaisulta. Taitaa mennä emännän kanssa heikosti...Ei se vaisuus minunkaan kuninkaallisesta karmeudestani voinut johtua, koska se tarjoutui kuitenkin korjaamaan mun fillarin pienestä vastapalveluksesta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti