torstai 26. elokuuta 2010

Ehee

Litkin viiniä kotona, edelleen. R:ltä tuli jotain tosi kryptisiä vastuksia aikataulu kysymyksiin. No katsellaan, että mitä tapahtuu...Töissä pitäisi olla kuitenkin puolen päivän jälkeen huomenna. Nyt on kieltämättä vähän tylsä, ja turhautunut olo, kun odotti adrenaliini trippiä alkuillasta..

Aikani kuluksi kävin kyyläämässä A:n  ammatillista FB- profiilia. Ja kappas. Se on saanut hommat valmiiksi huomisen näyttelyn avajaisiin, ja toivotti kaikki tervetulleiksi sinne. Jaha. Minulle se kertoi äitinsä tuleva kylään perjantaina, ja olevan jotain family thingiä ohjelmassa. Toki näyttelyn avajaiset menee perhe systeemeistä, mutta ei minulle olis ehkä tarvinnut valehdella, koska en pääasiassa ole mikään stalkkaava psyko. Toki joskus järjestän "yllättäviä" kohtaamisia, mutta hyvällä maulla kuitenkin. A on melkein yhtä random käytökseltään, kuin minä. Hieman eri tavalla vaan. Katsotaan, että mitä ensi viikolla tapahtuu, kun otan yhteyttä lomalta, kuten se pyysi.

Alkaa jo vähän nyppiä, kun ei uskalla juoda nopeampaa, jos tuleekin kutsu. Tuntuu tosi säälittävältä. Jos ei tänään natsaa, kuten oli sovittu, niin ihan turha kuvitella, että jaksaisin vaivautua tähän rumbaan toista kertaa sen takia.

Tässä olisi kaikki angstikohtauksen aineet kasassa, mutta tunnen omat heikkouteni, ja vahvuuteni, niin taidan jättää synkistelyt väliin, ja nauttia elämästä sellaisena mitä olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti